Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem – Marosvásárhelyi Kar – ms.sapientia.ro

sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Pályázat oktatói minősítési pótlék megítélésére a 2017. évre

A Sapientia EMTE Vezetőtanácsa pályázatot hirdet az oktatók minősítési bérkiegészítésére.

A differenciált bérezési rendszer az oktatási, kutatási és az egyetem érdekében kifejtett adminisztrációs jellegű tevékenységek ösztönzése céljából jött létre. A differenciált bérezési rendszer abban áll, hogy ennek keretében a kiválóan teljesítő oktatók pótbérezésben részesülhetnek. A differenciált bérezést megvalósító többletjuttatást pályázat útján lehet elnyerni. 
 
A pályázatnak a következő dokumentumokat kell tartalmaznia:
 
- Típuskérvényt, amelyben a pályázó kijelenti a megpályázott többletjuttatás típusát (oktatói vagy kutatói) - az egyetem és a karok honlapjáról letölthető.
 
- Kitöltött Önértékelési lapot (annak E és F oszlopait), amelyben az egyes pontszámokat igazoló publikációk, művek, kutatási munkák és eredmények pontos adatai, hozzáférhetőségei is szerepelnek (letölthető formanyomtatvány szerint) . 
 
- Az Önértékelési lap 3.1 és 3.3-as alpontjainak (Idézettség és Akadémiai tagság) megfelelő pontszámokat, a 2015 és 2016-os évekre külön dokumentumban kell megadni, mivel az Önértékelési lap ezeket az adatokat a teljes tevékenységre kéri (letölthető formanyomtatvány szerint).
 
- Rövid szöveges indoklás (beszámoló) az egyetem fejlesztése érdekében végzett tevékenységekről.
 
Az Önértékelési adatlap kitöltése minden pályázó számára kötelező. A bizottsági értékelés, a minősítési feltételrendszernek megfelelően szakterületenként, a mellékelt szakspecifikus kritériumok szerint történik. A minősítési pótlékra vonatkozó pályázat leadásához az oktatóknak a KPIOR rendszerből generált publikációs listát kell benyújtaniuk a tudományos tevékenységük értékelésével kapcsolatos mellékletként.
 
A pályázatokat elektronikus formában kell benyújtani 2017. március 16-án 15 óráig a dékáni hivatalban, a kinyomtatott és aláírt típuskérvény kíséretében.
 
A differenciált bérezési rendszer szabályzata innen tölthető le.
 
Az egyes tanszékek számára érvényes specifikus kutatási követelményeket innen tölthetik le.
 
A bizottsági elbírálások határideje 2017. március 23, a Kari Vezetőtanácsi döntés március 24-én, az egyetemi Vezetőtanácsi döntés március 27-én, eredményhirdetés (kari szinten) pedig 2017. március 28-án lesz.
 

Eseménynaptár

2018. június

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930